Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Δωρεάν Faucets - Φαρμάρισμα - Μικροπορτοφόλια #1

Αναφερθήκαμε σε κάποια sites που με ένα κλικ ή παραπάνω ,μας πληρώνουν μικροποσότητες  κρυπτονομισμάτων τα γνωστά ως Faucets ελληνιστί βρύσες. Για όσους θέλουν να ασχοληθούν και να αφιερώσουν λίγο απ τον χρόνο τους για να κλικάρουν αυτά τα faucets (φαρμάρισμα) και να κερδίσουν τα πρώτα τους cryptocoins τότε ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες! Τα παρακάτω faucets είναι δωρεάν , είναι επιβεβαιωμένα και εγγυημένα δίνουν μικρά ποσά κρυπτονομισμάτων, αν συνδέεστε καθημερινά ή αν έχετε ακόλουθους (referrals) σας πληρώνουν παραπάνω ποσότητες. Γι αυτό προσπαθήστε να φαρμάρετε τακτικά και να προσκαλέσετε τους φίλους σας να σας ακολουθήσουν και έπειτα να ακολουθήσουν και οι ίδιοι την ίδια διαδικασία.

Αναλυτικότερα:

Καταρχάς δημιουργήστε ένα λογαριασμό στο CoinPot . Το CoinPot είναι ένα microWallet (μικροπορτοφόλι) που συλλέγει και συνδυάζει τις πληρωμές μας από τα Faucets. Το CoinPot υποστηρίζει τα εξής κρυπτονομίσματα: bitcoin, dogecoin, litecoin, dash και bitcoin cash. Έπειτα αφού συγκεντρώσετε το επιτρεπτό ποσό κρυπτονομισμάτων για να κάνετε withdraw και να τα στείλετε στο κυρίως πορτοφόλι σας bitcoin wallet



Για να δούμε τα Faucets που στέλνουν απευθείας τα κρυπτονομίσματα που κερδίζουμε στο CoinPot.
1. Moondoge.co.in Πρώτο βήμα εγγραφή ,επιβεβαιώστε την εγγραφή σας από το email σας και ξεκινάμε να συλλέγουμε DOGE . Μπορούμε να φαρμάρουμε doges ανά 5λεπτο στο συγκεκριμένο faucet πατώντας το κουμπί claim , στην συνέχεια λύνουμε το reCaptcha , στην συνέχεια submit και έτοιμοι. Αρχικά θα πληρώνει 0.02-0.03 doges ανά 5 λεπτά βέβαια μπορούμε να φαρμάρουμε και ανα 1 ώρα ή ανά 24ωρο απλά θα μας δίνει λιγότερα doges όσο περνάει η ώρα. Οπως προείπαμε αν συνδέεστε καθημερινά ή έχετε ακόλουθους referrals τότε θα έχετε και κάποιο μπόνους στα κέρδη σας.


2. Moonbit.co.in Εγγραφή ,επιβεβαίωση και κλικς. Της ίδιας φιλοσοφίας faucet με το παραπάνω απλά εδώ φαρμάρετε ανά 5 λεπτά satoshi, υποδιαίρεση του BITCOIN. Αρχικά πληρώνεστε 2-3 satoshi ανά 5 λεπτά και ανάλογα κάθε πότε συνδέεστε και τον αριθμό των referrals σας ,έχετε κάποιο μπόνους στα κέρδη σας. Όσο κυλάει ο χρόνος περισσότερα satoshi, μικρότερος ο ρυθμός παραγωγής τους. 
!!Στο συγκεκριμένο faucet έχει και την επιλογή Mining για παραπάνω satoshi η οποία δεν συνιστάται για παλιούς και αργούς υπολογιστές. Μην ασχολείστε!!

3. Moonlite.co.in  Εδώ φαρμάρουμε litoshi ,υποδιαίρεση του LITECOIN. Περίπου 70-80 litoshi είναι η πληρωμή μας ανά 5 λεπτά.Όσο περνάει η ώρα περισσότερα litoshi αλλά παράγονται με πιο αργό ρυθμό. Ισχύουν και εδώ τα μπόνους σύνδεσης και referrals.

4. Moondash.co.in Φαρμάρουμε DASH coins. Η πληρωμή μας είναι 0,00000025 - 30 dash ανά 5 λεπτα συν τα μπόνους . Οι πληρωμές μας βέβαια μεταβάλλονται ανάλογα και την μεταβολή της ισοτιμίας του κρυπτονομίσματος που φαρμάρουμε.

5. Μoonb.ch Νέο faucet που στέλνει απευθείας στο CoinPot, κυκλοφόρησε εδώ και λίγες μέρες. Πληρώνει σε BITCOIN CASH. H πληρωμή μας είναι περίπου 0.00000010 bitcoincash  ανά 5 λεπτά συν τα μπόνους σύνδεσης και μπόνους ακολούθων .

6. Bitfun.co Το συγκεκριμένο faucet παράγει κάποια satoshi (υποδιαίρεση ΒΙΤCOIN) για μας, όσο περνάει η ώρα δίνει και περισσότερα satoshi. Tο claim ενεργοποιείτε κάθε 3 λεπτά. Στο Βitfun επίσης θα βρείτε πολλά ενδιαφέρονται παιχνίδια για να περάσετε την ώρα σας . 

7. Bonusbitcoin.co Άλλο ένα faucet που μοιράζει ΒΙΤCOIN . Έγγραφή στο site με το email σας και ένα προσωπικό σας κωδικό,επιβεβαίωση λογαριασμού και μπορούμε να φαρμάρουμε κάθε 15 λεπτά τα satoshi που μας δίνει.  Η διαφορά με τα προηγούμενα είναι ότι ! θα μας δώσει συγκεκριμένο αριθμό satoshi στα 15λεπτά, δεν δίνει παραπάνω όσο περνάει η ώρα ! δλδ το συγκεκριμένο χρειάζεται συχνά φαρμάρισμα για να πάρετε το επιθυμητό σας ποσό. Διαθέτει μπόνους 5% του συνολικού ποσού φαρμαρίσματος καθημερινά και επίσης μπόνους από referrals.


Αφού τελειώσαμε με τις εγγραφές και τα φαρμαρίσματα στα παραπάνω faucets που συνεργάζονται με το CoinPot, εν συνεχεία να δούμε άλλα ενδιαφέροντα faucets στα οποία μπορούμε να μαζέψουμε τα κρυπτονομίσματα μας και να τα στείλουμε κατευθείαν στο πορτοφόλι μας. Βέβαια αυτά τα faucets περιέχουν συνήθως και κάποιο κόστος για την συναλλαγή.

1. FreeBitco.in Εγγραφή στο faucet κτλ. και τι κάνουμε σ αυτό? ρολλάρουμε! Λειτουργεί δλδ όπως ένα τυχερό παιχνίδι ,ένας τροχός της τύχης για παράδειγμα.  Ανάλογα με τον αριθμό που θα τύχουμε από το 0 - 10000 θα πάρουμε και το συγκεκριμένο ποσό σε ΒITCOIN. Στην παρακάτω εικόνα ο πίνακας με τα διαθέσιμα ποσά. Τα ποσά αλλάζουν καθημερινώς ανάλογα και με την μεταβολή της τιμής του Bitcoin. Έχουμε την δυνατότητα να ρολλάρουμε ξανά σε 1 ωρα. Επίσης στο FreeΒitco.in μπορείς να ποντάρεις τα κερδισμένα σου bitcoin με σκοπό να τα διπλασιάσεις και υπάρχει και η λοτταρία που κάθε βδομάδα κληρώνει και 10 τυχεροί ανάλογα βέβαια και από τα πόσα ρολλαρίσματα  έχουν κάνει κερδίζουν ένα μεγάλο ποσό bitcoin! 


2. FreeDoge.co.in Eίναι ακριβώς η ίδια διαδικασία με το παραπάνω faucet απλά εδώ κληρώνει DOGE. Υπάρχει η δυνατότητα πονταρίσματος για διπλασιασμό των doge  αλλά δεν έχει προστεθεί η λοταρία όπως στο FreeΒitco.in. Να αναφέρουμε επίσης ότι κερδίζεις και επιπλέον ποσά και στα δύο αυτά faucets ανάλογα με τον αριθμό των referrals (ακόλουθοι) .

3. CoinFaucet.io Πρόκειται για νέο faucet και αυτό του στυλ ρολλαρίσματος . Κληρώνει XRP γνωστό και ως Ripple .Ποντάρισμα επίσης και λοταρία υπάρχει στο site, καθώς και referrals bonus. Δώστε βάση στο Ripple είναι ενα κρυπτονόμισμα που οι εμπειρογνωνομες λένε πως έχει μέλλον μπροστά του. Αυτήν την στιγμή 1 ΧRP = 1,05 € και βρίσκετε 3ο στην κατάταξη των κρυπτονομισμάτων με βάση το marcet cap δλδ την κεφαλαιοποίηση αγοράς (μετοχές κτλ)


Στο επόμενο άρθρο μας θα ασχοληθούμε με νέα faucets που συνεργάζονται με το FaucetHub
ένα ακόμα microWallet όπως και το CoinPot αλλά την υποστήριξη περισσότερων κρυπτονομίσματων.
Δωρεάν Faucets - Φαρμάρισμα - Μικροπορτοφόλια #2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου